• Quisque fermentum

    Sed eu augue tellus, nec feugiat nisl. Fusce congue rutrum pharetra. Aenean sed turpis tortor, id pellentesque augue enim, tristique.

  • What we do

    Sed eu augue tellus, nec feugiat nisl. Fusce congue rutrum pharetra. Aenean sed turpis tortor, id pellentesque augue nibh enim.

  • About Us

    Sed eu augue tellus, nec feugiat nisl. Fusce congue rutrum pharetra. Aenean sed turpis tortor, id pellentesque augue.


  • beautifulpeople

    Evet bunu da yapmışlar sonunda BeautifulPeople.com isimli yeni açılan arkadaşlık sitesine sadece güzel kadınlar ve yakışıklı erkekler (tabiri câizse güzel insanlar) kabul ediliyormuş. Sitenin mazisi dün bir bugün iki şeklinde ifade ediliyor olmasına rağmen kıyamet kadar başvuru varmış ve sadece 2 hafta içerisinde 1.8 milyon kimse “sen çirkinsin” yorumuyla kapıdan çevirilmiş.
    Ben de birden triplere girdim hani başvursam kabul ederler mi etmezler mi en azından bir denesem ne çıkar diye de şimdi durduk yerde risk ortamı yaratmaya gerek yok demi, hem ben böyle memnunum.
    Ayrıca Ümit’cim özel istek kabul edersen buraya girmeyi denemeni istiyor ve kabul ettiğini varsayarak bir an önce bana sonucu bildirmeni rica ediyorum, eğer bunlar da seni geri çevirmezlerse ve bu sitede profilini kendi gözlerimle görürsem ben de Kadıköy’ün göbeğinde “bu adamda şeytan tüyü var” diye bağıracam, söz :)

    Leave a Reply