• Quisque fermentum

    Sed eu augue tellus, nec feugiat nisl. Fusce congue rutrum pharetra. Aenean sed turpis tortor, id pellentesque augue enim, tristique.

  • What we do

    Sed eu augue tellus, nec feugiat nisl. Fusce congue rutrum pharetra. Aenean sed turpis tortor, id pellentesque augue nibh enim.

  • About Us

    Sed eu augue tellus, nec feugiat nisl. Fusce congue rutrum pharetra. Aenean sed turpis tortor, id pellentesque augue.



  •  JooJoo adı verilen ürün, gayet başarılı ve kullanışlı bir görüntü çiziyor. 12,1″ büyüklüğünde 1366 x 768 çözünürlüklü bir ekrana sahip olan JooJoo, bir adet usb girişi ile güç kaynağı ve mikrofon/kulaklık kullanımı için girişlere sahip.

    “İnternet Tablet” sınıfının en yeni üyesi olan JooJoo tamamen dokunmatik bir arayüze sahip ve üzerindeki tek tuş, açıp kapatmaya yarayan bir power düğmesi.9 sn. gibi küçük bir sürede açılması ile sabırsız kullanıcıların ilgisini çekiyor.

    JooJoo ile internette gezmek Full HD kalitesi ile filmler ve videolar izlemek mümkün. Ayrıca bluetooth desteklemektedir. Fakat 3G teknolojisini desteklememesi bir eksiklik olarak görülüyor.
    Üzerindeki popüler uygulamalar ve servisler ise kullanıma hazır bir şekilde geliyor. Bu uygulamalara tek tuşla dokunmanın keyfi hoş olsa gerek.Basit arayüzü ve şık tasarıma sahip JooJoo’nun fiyatı ise 499$.

    Categories: , ,

    Leave a Reply